Vegan makový cheesecake

Počet porcií8 porcií
Čas prípravy40 min.Čas varenia40 min.Celkový čas1 hod. 20 min.
Korpus
 215 g ovsených sušienok(Opavia Zlaté Ovsené sušienky - bez príchute)
 30 g hladkej pšeničnej múky
 20 g kakaačierne či holandské
 80 g rastlinného masla (napr. Alsan-Bio, Naturli)
Krém
 150 g vegan bielej čokolády(iChoc, Linnolat)
 400 g bieleho tofu
 150 g kyslej rastlinnej smotany(Creme Vega, Creamo)
 70 g citrónovej šťavy
 60 g múčkového cukru
 20 g kukuričného škrobu
 štipka soli
 ½ štvrť vanilkového lusku
 30 g mletého maku
Citrónový krém
 100 g citrónovej šťavy
 kôra z 1 bio citrónu
 100 g kryštálového cukru
 10 g kukuričného škrobu
 80 g rastlinného masla(napr. Alsan-Bio, Naturli)
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

Korpus
 215 g ovsených sušienok(Opavia Zlaté Ovsené sušienky - bez príchute)
 30 g hladkej pšeničnej múky
 20 g kakaačierne či holandské
 80 g rastlinného masla (napr. Alsan-Bio, Naturli)
Krém
 150 g vegan bielej čokolády(iChoc, Linnolat)
 400 g bieleho tofu
 150 g kyslej rastlinnej smotany(Creme Vega, Creamo)
 70 g citrónovej šťavy
 60 g múčkového cukru
 20 g kukuričného škrobu
 štipka soli
 ½ štvrť vanilkového lusku
 30 g mletého maku
Citrónový krém
 100 g citrónovej šťavy
 kôra z 1 bio citrónu
 100 g kryštálového cukru
 10 g kukuričného škrobu
 80 g rastlinného masla(napr. Alsan-Bio, Naturli)

Pokyny

Notes

Vegan makový cheesecake
(Visited 19 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *