Krém na zdobenie
2 g psyllia - vláknina skorocelu
27 g vody
30 g zmäknutého rastlinného maslaAlsan, Naturli, Rama...
30 g kryštálového cukru
40 g hladkej pšeničnej múky
červené potravinové farbivo
Cesto na roládu
4 g psyllia - vlákniny skorocelu
55 g vody
200 g sójového jogurtu
90 g rastlinného mliekasójové, manľové, ovsené
30 g repkového oleja
200 g hladkej pšeničnej múky
140 g múčkového cukru
8 g kypriaceho prášku
1 ČL vanilkovej pasty/mletej vanilky
1 štipka soli
červené potravinové farbivo
Šľahačkový krém
200 g rastlinnej šľahačkyOatly
50 g kryštálového cukru
1 ČL vanilkovej pasty/mletej vanilky
150 g zakysaného krému na báze sóji alebo kokosuCreme Vega Dr.Oetker, Creamo PlantOn
150 g jahôd
Ingrediencie
Krém na zdobenie
2 g psyllia - vláknina skorocelu
27 g vody
30 g zmäknutého rastlinného maslaAlsan, Naturli, Rama...
30 g kryštálového cukru
40 g hladkej pšeničnej múky
červené potravinové farbivo
Cesto na roládu
4 g psyllia - vlákniny skorocelu
55 g vody
200 g sójového jogurtu
90 g rastlinného mliekasójové, manľové, ovsené
30 g repkového oleja
200 g hladkej pšeničnej múky
140 g múčkového cukru
8 g kypriaceho prášku
1 ČL vanilkovej pasty/mletej vanilky
1 štipka soli
červené potravinové farbivo
Šľahačkový krém
200 g rastlinnej šľahačkyOatly
50 g kryštálového cukru
1 ČL vanilkovej pasty/mletej vanilky
150 g zakysaného krému na báze sóji alebo kokosuCreme Vega Dr.Oetker, Creamo PlantOn
150 g jahôd
Pokyny
Notes
(Visited 2 times, 1 visits today)