Tarte Tatin

Počet porcií8 porcií
Čas prípravy4 hod.Čas varenia50 min.Celkový čas4 hod. 50 min.
Cesto:
 200 g bezlepkovej múkySchär Mehl Farine
 70 g múčkového cukru
 štipka soli
 štipka mletej vanilky či citrónovej kôry (voliteľné)
 100 g rastlinného masla
 5 g psyllia
 60 g vody
 1 kg jabĺk
 150 g cukru
 75 g rastlinného masla
 1 vanilkový lusk
 štipka soli
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

Cesto:
 200 g bezlepkovej múkySchär Mehl Farine
 70 g múčkového cukru
 štipka soli
 štipka mletej vanilky či citrónovej kôry (voliteľné)
 100 g rastlinného masla
 5 g psyllia
 60 g vody
 1 kg jabĺk
 150 g cukru
 75 g rastlinného masla
 1 vanilkový lusk
 štipka soli

Pokyny

Notes

Tarte Tatin
(Visited 1 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *