Špenátové gnocchi

Počet porcií4 porcie
Čas prípravy5 min.Čas varenia15 min.Celkový čas20 min.
 200 g čerstvého mladého špenátu200 až 250 g
 1 konzerva bielej fazulealebo cca 250 g bielej fazule a 150 g vody
 1 citrónšťava z jedného menšieho citrónu alebo 1/2 väčšieho
 150 g sójovej smotany na varenie
 3 PL lahôdkového droždia
 3 PL olivového oleja
 4 strúčiky cesnaku
 ½ ČL čili vločiekpre menej pikantné 1/4 ČL
 20 g čerstvej bazalky2 vetvičky do omáčky, zvyšok na servírovanie
 1000 g zemiakových gnocchi
 1 ČL soli
 1 štipka čierneho korenia
 kôra zo 4 menších citrónov ak robíte 4 porciena každú porciu jeden
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 200 g čerstvého mladého špenátu200 až 250 g
 1 konzerva bielej fazulealebo cca 250 g bielej fazule a 150 g vody
 1 citrónšťava z jedného menšieho citrónu alebo 1/2 väčšieho
 150 g sójovej smotany na varenie
 3 PL lahôdkového droždia
 3 PL olivového oleja
 4 strúčiky cesnaku
 ½ ČL čili vločiekpre menej pikantné 1/4 ČL
 20 g čerstvej bazalky2 vetvičky do omáčky, zvyšok na servírovanie
 1000 g zemiakových gnocchi
 1 ČL soli
 1 štipka čierneho korenia
 kôra zo 4 menších citrónov ak robíte 4 porciena každú porciu jeden

Pokyny

Notes

Špenátové gnocchi
(Visited 2 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *