200 g čerstvého mladého špenátu200 až 250 g
1 konzerva bielej fazulealebo cca 250 g bielej fazule a 150 g vody
1 citrónšťava z jedného menšieho citrónu alebo 1/2 väčšieho
150 g sójovej smotany na varenie
3 PL lahôdkového droždia
3 PL olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
½ ČL čili vločiekpre menej pikantné 1/4 ČL
20 g čerstvej bazalky2 vetvičky do omáčky, zvyšok na servírovanie
1000 g zemiakových gnocchi
1 ČL soli
1 štipka čierneho korenia
kôra zo 4 menších citrónov ak robíte 4 porciena každú porciu jeden
Ingrediencie
200 g čerstvého mladého špenátu200 až 250 g
1 konzerva bielej fazulealebo cca 250 g bielej fazule a 150 g vody
1 citrónšťava z jedného menšieho citrónu alebo 1/2 väčšieho
150 g sójovej smotany na varenie
3 PL lahôdkového droždia
3 PL olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
½ ČL čili vločiekpre menej pikantné 1/4 ČL
20 g čerstvej bazalky2 vetvičky do omáčky, zvyšok na servírovanie
1000 g zemiakových gnocchi
1 ČL soli
1 štipka čierneho korenia
kôra zo 4 menších citrónov ak robíte 4 porciena každú porciu jeden
Pokyny
Notes
(Visited 2 times, 1 visits today)