Šošošovicová panvička s tymiánom

Počet porcií2 porcie
Čas prípravy10 min.Čas varenia20 min.Celkový čas30 min.
 300 g uvarenej hnedej/čiernej šošovicealebo 150 g čiernej šošovice v surovom stave
 2 PL olivového oleja
 1 štvrť cibule
 4 strúčiky cesnaku
 300 g šampiňónov či iné huby alebo zelenina
 1 štvrť mrkvy
 30 ml sójovky2PL
 50 g rajčinového pretlaku
 1 ČL údenej papriky
 15 ml červeného balzamika1PL
 250 ml zeleninového vývaru
 100 g červeného vínaalebo vývar/voda
 ¼ ČL solialebo podľa slanosti vývaru
  ČL mletého čierneho korenia
 2 PL kukuričného škrobu
 2 PL vody
Príloha
 600 g zemiakov typu B
 repkový olej
 soľ, čierne korenie alebo selská zmes korenia na zemiaky
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 300 g uvarenej hnedej/čiernej šošovicealebo 150 g čiernej šošovice v surovom stave
 2 PL olivového oleja
 1 štvrť cibule
 4 strúčiky cesnaku
 300 g šampiňónov či iné huby alebo zelenina
 1 štvrť mrkvy
 30 ml sójovky2PL
 50 g rajčinového pretlaku
 1 ČL údenej papriky
 15 ml červeného balzamika1PL
 250 ml zeleninového vývaru
 100 g červeného vínaalebo vývar/voda
 ¼ ČL solialebo podľa slanosti vývaru
  ČL mletého čierneho korenia
 2 PL kukuričného škrobu
 2 PL vody
Príloha
 600 g zemiakov typu B
 repkový olej
 soľ, čierne korenie alebo selská zmes korenia na zemiaky

Pokyny

Notes

Šošošovicová panvička s tymiánom
(Visited 6 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *