Plnené portobello s tofu a údenou klobáskou

Počet porcií2 porcie
Čas prípravy15 min.Čas varenia20 min.Celkový čas35 min.
Portobello a marináda
 6 kusy portobello šampiňónov
 25 g repkového oleja
 10 g sójovej omáčky
 5 g javorového sirupu
 ½ ČL sušeného tymiánu
 ½ ČL sušeného cesnaku
 ¼ ČL soli
 1 štipka čierneho korenia
Plnka s klobáskou
 40 g citrónovej šťavy
 25 g vody
 25 g bielej cibule
 4 g soli
 70 g vegan údenej klobane (bezlepkovej)Dobrá Príroda alebo domáca
 1 trs pažítky alebo kôpru
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

Portobello a marináda
 6 kusy portobello šampiňónov
 25 g repkového oleja
 10 g sójovej omáčky
 5 g javorového sirupu
 ½ ČL sušeného tymiánu
 ½ ČL sušeného cesnaku
 ¼ ČL soli
 1 štipka čierneho korenia
Plnka s klobáskou
 40 g citrónovej šťavy
 25 g vody
 25 g bielej cibule
 4 g soli
 70 g vegan údenej klobane (bezlepkovej)Dobrá Príroda alebo domáca
 1 trs pažítky alebo kôpru

Pokyny

Notes

Plnené portobello s tofu a údenou klobáskou
(Visited 63 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *