Pošírované hrušky
3 kusy hrušiekzrelých, ale nie prezretých
100 g kryštálového cukru
750 ml vínaalebo vody
200 ml vody - alebo viac, podľa veľkosti hrnca
3 kusy badiánu
2 kusy škorice
¼ ČL mletého kardamonu alebo pár kúskov celého
1 ČL vanilkového extratku alebo pasty
Perníkové cesto
300 g sójového alebo mandľového mlieka
1 ČL octunapr. jablčného
225 g hladkej pšeničnej múky
150 g kryštálového cukrupoužite trstinový pre extra chuť
35 g kukuričného škrobu
30 g holandského kakaa
2 ½ ČL perníkového koreniarecept na moju domácu zmes nájdete v Slovegán 2 kuchárke
2 ¼ ČL kypriaceho prášku
1 ČL jedlej sódy
75 g repkového oleja + na vytretie formy
Ingrediencie
Pošírované hrušky
3 kusy hrušiekzrelých, ale nie prezretých
100 g kryštálového cukru
750 ml vínaalebo vody
200 ml vody - alebo viac, podľa veľkosti hrnca
3 kusy badiánu
2 kusy škorice
¼ ČL mletého kardamonu alebo pár kúskov celého
1 ČL vanilkového extratku alebo pasty
Perníkové cesto
300 g sójového alebo mandľového mlieka
1 ČL octunapr. jablčného
225 g hladkej pšeničnej múky
150 g kryštálového cukrupoužite trstinový pre extra chuť
35 g kukuričného škrobu
30 g holandského kakaa
2 ½ ČL perníkového koreniarecept na moju domácu zmes nájdete v Slovegán 2 kuchárke
2 ¼ ČL kypriaceho prášku
1 ČL jedlej sódy
75 g repkového oleja + na vytretie formy
Pokyny
Notes
(Visited 2 times, 1 visits today)