Monkey bread

Počet porcií25 porcií
Čas prípravy30 min.Čas varenia40 min.Celkový čas1 hod. 10 min.
Cesto:
 160 g rastlinného mliekapoužila som ovsené Body&Future
 25 g čerstvého droždia
 360 g hladkej pšeničnej múky
 60 g kryštálového cukru
 60 g rastlinného maslazmäknuté na izbovú teplotu
 štipka soli
Posýpka:
 60 g rastlinného masla + na formu
 100 g krupicového cukru + na formu
 70 g trstinového cukru
 2 ČL škorice
Karamel:
 60 g rastlinného masla
 2 PL kokosového oleja(deodorizovaného)
 150 g trstinového cukrupre bohatšiu chuť
 100 g rastlinnej smotanypoužila som mandľovú Body&Future
 1 ČL vanilkového extraktu
 štipka soli
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

Ingrediencie

Cesto:
 160 g rastlinného mliekapoužila som ovsené Body&Future
 25 g čerstvého droždia
 360 g hladkej pšeničnej múky
 60 g kryštálového cukru
 60 g rastlinného maslazmäknuté na izbovú teplotu
 štipka soli
Posýpka:
 60 g rastlinného masla + na formu
 100 g krupicového cukru + na formu
 70 g trstinového cukru
 2 ČL škorice
Karamel:
 60 g rastlinného masla
 2 PL kokosového oleja(deodorizovaného)
 150 g trstinového cukrupre bohatšiu chuť
 100 g rastlinnej smotanypoužila som mandľovú Body&Future
 1 ČL vanilkového extraktu
 štipka soli

Pokyny

Notes

Monkey bread
(Visited 3 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *