Rozkvas:
150 g vlažnej vody
0,40 g sušeného droždia (1/8 ČL)alebo 1 g čerstvého droždia
150 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
Chlieb:
255 g vlažnej vody255 až 280 g
2 g sušeného droždia ( 1/2 a 1/8 ČL)alebo 6 g čerstvého droždia
350 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
50 g celozrnnej špaldovej múkyalebo iná celozrnná múka
10 g soli
kukuričný škrob
Ingrediencie
Rozkvas:
150 g vlažnej vody
0,40 g sušeného droždia (1/8 ČL)alebo 1 g čerstvého droždia
150 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
Chlieb:
255 g vlažnej vody255 až 280 g
2 g sušeného droždia ( 1/2 a 1/8 ČL)alebo 6 g čerstvého droždia
350 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
50 g celozrnnej špaldovej múkyalebo iná celozrnná múka
10 g soli
kukuričný škrob
Pokyny
Notes
(Visited 2 times, 1 visits today)