Focaccia

Počet porcií1 porcia
Čas prípravy7 hod.Čas varenia20 min.Celkový čas1 deň 7 hod.
 500 g hladkej pšeničnej múkyPizza múka, Manitoba múka
 1 g sušeného droždia (1/4 ČL)alebo 2,5 g čerstvého droždia
 400 ml vlažnej vody
 20 g olivového oleja+ viac na poliatie plechu
 12 g soli
 olivy
 cherry rajčiny
 čerstvý rozmarín
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 500 g hladkej pšeničnej múkyPizza múka, Manitoba múka
 1 g sušeného droždia (1/4 ČL)alebo 2,5 g čerstvého droždia
 400 ml vlažnej vody
 20 g olivového oleja+ viac na poliatie plechu
 12 g soli
 olivy
 cherry rajčiny
 čerstvý rozmarín

Pokyny

Notes

Focaccia
(Visited 1 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *