Krém:
450 g rastlinného mliekamandľové mlieko Body and Future
80 g citrónovej šťavyalebo 40 g šťavy a 40 g limoncella
120 g kryštálového cukru
70 g kukuričného škrobu
1 ČL vanilkového extraktu
štipka soli
180 g rastlinného masla
500 g vegánskeho mascarpone (Meggle, Schlagfix, Rajo) alebo hustej rastlinnej smotany (Plant On, Vemondo)
vegánske piškótyak máte kuchársku knihu Slovegán 3, recept na domáce nájdete v nej; pripravte si dvojnásobok cesta ako je v recepte
Sirup s limoncellom
60 g vody
25 g cukru
25 g citrónovej šťavy
½ BIO citróna - kôra
1 vetvička bazalky
120 g limoncella
alebo nealko sirup:
120 g vody
50 g cukru
50 g citrónovej šťavy
1 BIO citrón - kôra
1 vetvička bazalky
Poleva:
100 g citrónovej šťavy
10 g kukuričného škrobu
1 BIO citrón - kôra
100 g cukru
80 g rastlinného masla
Ingrediencie
Krém:
450 g rastlinného mliekamandľové mlieko Body and Future
80 g citrónovej šťavyalebo 40 g šťavy a 40 g limoncella
120 g kryštálového cukru
70 g kukuričného škrobu
1 ČL vanilkového extraktu
štipka soli
180 g rastlinného masla
500 g vegánskeho mascarpone (Meggle, Schlagfix, Rajo) alebo hustej rastlinnej smotany (Plant On, Vemondo)
vegánske piškótyak máte kuchársku knihu Slovegán 3, recept na domáce nájdete v nej; pripravte si dvojnásobok cesta ako je v recepte
Sirup s limoncellom
60 g vody
25 g cukru
25 g citrónovej šťavy
½ BIO citróna - kôra
1 vetvička bazalky
120 g limoncella
alebo nealko sirup:
120 g vody
50 g cukru
50 g citrónovej šťavy
1 BIO citrón - kôra
1 vetvička bazalky
Poleva:
100 g citrónovej šťavy
10 g kukuričného škrobu
1 BIO citrón - kôra
100 g cukru
80 g rastlinného masla
Pokyny
Notes
(Visited 2 times, 1 visits today)