Chlieb

Počet porcií1 porcia
Čas prípravy3 hod.Čas varenia40 min.Celkový čas3 hod. 40 min.
Rozkvas:
 200 g vlažnej vody
 0,50 g sušeného droždia (1/8 ČL)alebo 1,3 g čerstvého droždia
 200 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
Chlieb:
 340 g vlažnej vody340 až 370 g
 2,50 g sušeného droždian (3/4 ČL)alebo 8 g čerstvého droždia
 470 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
 60 g celozrnnej špaldovej múkyalebo iná celozrnná múka
 14 g soli
 kukuričný škrob
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

Rozkvas:
 200 g vlažnej vody
 0,50 g sušeného droždia (1/8 ČL)alebo 1,3 g čerstvého droždia
 200 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
Chlieb:
 340 g vlažnej vody340 až 370 g
 2,50 g sušeného droždian (3/4 ČL)alebo 8 g čerstvého droždia
 470 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
 60 g celozrnnej špaldovej múkyalebo iná celozrnná múka
 14 g soli
 kukuričný škrob

Pokyny

Notes

Chlieb
(Visited 8 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *