Rozkvas:
200 g vlažnej vody
0,50 g sušeného droždia (1/8 ČL)alebo 1,3 g čerstvého droždia
200 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
Chlieb:
340 g vlažnej vody340 až 370 g
2,50 g sušeného droždian (3/4 ČL)alebo 8 g čerstvého droždia
470 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
60 g celozrnnej špaldovej múkyalebo iná celozrnná múka
14 g soli
kukuričný škrob
Ingrediencie
Rozkvas:
200 g vlažnej vody
0,50 g sušeného droždia (1/8 ČL)alebo 1,3 g čerstvého droždia
200 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
Chlieb:
340 g vlažnej vody340 až 370 g
2,50 g sušeného droždian (3/4 ČL)alebo 8 g čerstvého droždia
470 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
60 g celozrnnej špaldovej múkyalebo iná celozrnná múka
14 g soli
kukuričný škrob
Pokyny
Notes
(Visited 8 times, 1 visits today)