Kysnuté cesto
400 g sójového mliekaizbovej teploty
25 g čerstvého droždia
250 g hladkej múky
250 g polohrubej múky
10 g kryštálového cukru 40 g pre sladkú verziu
½ ČL solištipka soli pre sladkú verziu
rastlinné maslo na potretie
"Mäsovo" hubová plnka
320 g kuracích kúskov The Vegetarian Butcheruvarených sójových kúskov alebo 600 g hlivy
1 PL repkového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 g šampiňónov
¼ ČL mletého čierneho korenia
100 ml červeného vína
250 ml zeleninového vývaru
20 g kukuričného škrobu
½ ČL soli
1 ČL sójovej omáčky
zelená časť jarnej cibuľky
Na sladko
500 g hustého ovocného džemumarhuľový, slivkový, višňový...
150 g vegan nutely alebo horkej čokolády
mletý mak na posypanie
práškový cukor na posypanie
Ingrediencie
Kysnuté cesto
400 g sójového mliekaizbovej teploty
25 g čerstvého droždia
250 g hladkej múky
250 g polohrubej múky
10 g kryštálového cukru 40 g pre sladkú verziu
½ ČL solištipka soli pre sladkú verziu
rastlinné maslo na potretie
"Mäsovo" hubová plnka
320 g kuracích kúskov The Vegetarian Butcheruvarených sójových kúskov alebo 600 g hlivy
1 PL repkového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 g šampiňónov
¼ ČL mletého čierneho korenia
100 ml červeného vína
250 ml zeleninového vývaru
20 g kukuričného škrobu
½ ČL soli
1 ČL sójovej omáčky
zelená časť jarnej cibuľky
Na sladko
500 g hustého ovocného džemumarhuľový, slivkový, višňový...
150 g vegan nutely alebo horkej čokolády
mletý mak na posypanie
práškový cukor na posypanie
Pokyny
Notes
(Visited 94 times, 1 visits today)