4 PL olivového oleja
20 g strúhaného cesnaku (4 ks)
6 g nasekanej čerstvej čili papričky (1 ks)
200 g nakrájaných zelených a čiernych olív
25 g kapár
15 ml šťavy z kapár
120 g rozpolených cherry rajčín
1,50 g pomletej nori riasy ½ papiera na sushi
100 ml bieleho/červeného suchého vína
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
30 ml balzamikového octutmavého
400 g celých lúpaných paradajok 1 konzerva
250 g borlotti alebo červenej fazule 1 konzerva
hrsť bazalky
½ ČL soli
⅛ ČL čierneho korenia
25 ml citrónovej šťavy
¼ ČL jedlej sódy
300 g cestovín - kukuričných špagiet K-Free
Ingrediencie
4 PL olivového oleja
20 g strúhaného cesnaku (4 ks)
6 g nasekanej čerstvej čili papričky (1 ks)
200 g nakrájaných zelených a čiernych olív
25 g kapár
15 ml šťavy z kapár
120 g rozpolených cherry rajčín
1,50 g pomletej nori riasy ½ papiera na sushi
100 ml bieleho/červeného suchého vína
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
30 ml balzamikového octutmavého
400 g celých lúpaných paradajok 1 konzerva
250 g borlotti alebo červenej fazule 1 konzerva
hrsť bazalky
½ ČL soli
⅛ ČL čierneho korenia
25 ml citrónovej šťavy
¼ ČL jedlej sódy
300 g cestovín - kukuričných špagiet K-Free
Pokyny
Notes
(Visited 96 times, 1 visits today)