Ingrediencie na 1 mrkvový korpus:
140 g raslinného mlieka sójové, mandľové
6 g jablčného octu 1 ČL
50 g repkového oleja
30 g jablkového pyré
1,50 g sušenej Bio pomaračovej kôry 1/2 ČL, voliteľné
85 g celozrnnej špaldovej múky
85 g hladkej pšeničnej múky
3,50 g kypriaceho prášku 1 ČL
2,50 g jedlej sódy 1/2 ČL
2 g mletej škorice 1 ČL
2,50 g perníkového korenia 1 ČL
70 g kryštálového cukru alebo 90 g erythritolu
50 g vlašských orechov
170 g nastrúhanej mrkvy
Vanilkový krém:
350 g rastlinného mlieka (sójové, mandľové...)
50 g kryštálového cukrualebo 65 g erythritolu
50 g kukuričného škrobu
½ vanilkového luskualebo 2x vanilkový cukor s pravou vanilkou, alebo 2 ČL vanilkovej pasty
150 g jablkového pyré
štipka soli
200 g rastlinného maslaAlsan, Naturli
3 g slnečnicového/sójového lecitínu - emulgátoru1 ČL, voliteľné - viac nižšie
Ingrediencie
Ingrediencie na 1 mrkvový korpus:
140 g raslinného mlieka sójové, mandľové
6 g jablčného octu 1 ČL
50 g repkového oleja
30 g jablkového pyré
1,50 g sušenej Bio pomaračovej kôry 1/2 ČL, voliteľné
85 g celozrnnej špaldovej múky
85 g hladkej pšeničnej múky
3,50 g kypriaceho prášku 1 ČL
2,50 g jedlej sódy 1/2 ČL
2 g mletej škorice 1 ČL
2,50 g perníkového korenia 1 ČL
70 g kryštálového cukru alebo 90 g erythritolu
50 g vlašských orechov
170 g nastrúhanej mrkvy
Vanilkový krém:
350 g rastlinného mlieka (sójové, mandľové...)
50 g kryštálového cukrualebo 65 g erythritolu
50 g kukuričného škrobu
½ vanilkového luskualebo 2x vanilkový cukor s pravou vanilkou, alebo 2 ČL vanilkovej pasty
150 g jablkového pyré
štipka soli
200 g rastlinného maslaAlsan, Naturli
3 g slnečnicového/sójového lecitínu - emulgátoru1 ČL, voliteľné - viac nižšie
Pokyny
Notes
(Visited 119 times, 1 visits today)