Vegan čokoládová roláda z piškótového cesta

Počet porcií12 porcií
Čas prípravy1 hod.Čas varenia10 min.Celkový čas1 hod. 10 min.
Čokoládová ganache
 300 g kokosového mlieka alebo hustej rastlinnej smotanyCreme Vega Dr.Oetker
 300 g horkej čokolády + na polevu
 50 g kryštálového cukru
Vegan kakaové piškótové cesto
 250 g sójového jogurtu Alpro
 75 g rastlinného mliekasójové, mandľové
 1 ČL jablčného alebo hroznového octu
 250 g hladkej pšeničnej múky
 125 g múčkovéhoc cukru + na poprášenie
 10 g prášku do pečiva
 15 g holandského kakaa
 1 štipka soli
 25 g repkového alebo slnečnicového oleja
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

Čokoládová ganache
 300 g kokosového mlieka alebo hustej rastlinnej smotanyCreme Vega Dr.Oetker
 300 g horkej čokolády + na polevu
 50 g kryštálového cukru
Vegan kakaové piškótové cesto
 250 g sójového jogurtu Alpro
 75 g rastlinného mliekasójové, mandľové
 1 ČL jablčného alebo hroznového octu
 250 g hladkej pšeničnej múky
 125 g múčkovéhoc cukru + na poprášenie
 10 g prášku do pečiva
 15 g holandského kakaa
 1 štipka soli
 25 g repkového alebo slnečnicového oleja

Pokyny

Notes

Vegan čokoládová roláda z piškótového cesta
(Visited 76 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *