Vegan Točený slivkový medovník

Počet porcií30 porcií
Čas prípravy3 hod.Čas varenia45 min.Celkový čas3 hod. 45 min.
 600 g hladkej pšeničnej múky
 200 g práškového cukru
 1 PL sódy bikarbóny
 1 PL mletých klinčekov
 100 g rastlinného masla (Alsan, Naturli)
 180 g jablkového pyré
 4 PL púpavového medu alebo iné vegan tekuté sladidlo (agáve, datlový sirup...)
Na dokončenie:
 500 g slivkového lekváru
 2 PL rumu
 200 g hrozienok
 250 g nadrobno nasekaných vlašských orechov
 olej na potretie bokov
 cukrový rozvar na potrerie pred a po dopečení
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 600 g hladkej pšeničnej múky
 200 g práškového cukru
 1 PL sódy bikarbóny
 1 PL mletých klinčekov
 100 g rastlinného masla (Alsan, Naturli)
 180 g jablkového pyré
 4 PL púpavového medu alebo iné vegan tekuté sladidlo (agáve, datlový sirup...)
Na dokončenie:
 500 g slivkového lekváru
 2 PL rumu
 200 g hrozienok
 250 g nadrobno nasekaných vlašských orechov
 olej na potretie bokov
 cukrový rozvar na potrerie pred a po dopečení

Pokyny

Notes

Vegan Točený slivkový medovník
(Visited 68 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *