Vegan Juhoslovanské koláče so sezamom

Počet porcií24 porcií
Čas prípravy1 hod.Čas varenia40 min.Celkový čas1 hod. 40 min.
 250 g vlažného mlieka (sójové, mandľové, špaldové, ovsené)
 20 g čerstvého droždia
 10 g cukru (1PL)
 400 g hladkej pšeničnej múky
 150 g slnečnicového/repkového oleja
 1 ČL soli
Plnka
 100 g rastlinného masla (Alsan, Naturli, Flora Gold)
 75 g rastlinnej smotany (Creme Vega, PlantOn Creamo, Alpro)
 1 ČL soli
 olej na potretie
 sezam
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 250 g vlažného mlieka (sójové, mandľové, špaldové, ovsené)
 20 g čerstvého droždia
 10 g cukru (1PL)
 400 g hladkej pšeničnej múky
 150 g slnečnicového/repkového oleja
 1 ČL soli
Plnka
 100 g rastlinného masla (Alsan, Naturli, Flora Gold)
 75 g rastlinnej smotany (Creme Vega, PlantOn Creamo, Alpro)
 1 ČL soli
 olej na potretie
 sezam

Pokyny

Notes

Vegan Juhoslovanské koláče so sezamom
(Visited 15 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *