75 g uveraných a očistených zemiakov typu C
10 g čerstvého droždia
150 ml ovseného mlieka
1 ČL cukru
300 g hladkej pšeničnej múky
1 ČL kypriaceho krášku
½ ČL soli
50 g rastlinného masla alebo repkového oleja (+ kúsok na plech)
1 menšia červená cibuľa
100 g údeného tempehu
voda na potretie okrajov
maslo na potretie okrajov
petržlenová vňať/ pažítka na posypanie
Bryndza
200 g bieleho tofu
150 g Creme Vega smotany Dr.Oetker
1 PL soli
2 PL lahôdkového droždia
1 citrón - šťava
Ingrediencie
75 g uveraných a očistených zemiakov typu C
10 g čerstvého droždia
150 ml ovseného mlieka
1 ČL cukru
300 g hladkej pšeničnej múky
1 ČL kypriaceho krášku
½ ČL soli
50 g rastlinného masla alebo repkového oleja (+ kúsok na plech)
1 menšia červená cibuľa
100 g údeného tempehu
voda na potretie okrajov
maslo na potretie okrajov
petržlenová vňať/ pažítka na posypanie
Bryndza
200 g bieleho tofu
150 g Creme Vega smotany Dr.Oetker
1 PL soli
2 PL lahôdkového droždia
1 citrón - šťava
Pokyny
Notes
(Visited 53 times, 1 visits today)