900 ml rastlinného mlieka (sójové, mandľové, kokosové)
3 balenia Créme Olé čokoláda Dr. Oetker alebo klasického čokoládového pudingu
200 g polohrubej múky + na vysypanie plechu
90 g práškového cukru
12 g kypriaceho prášku
50 g kakaa + na posypanie
1 štipka soli
200 g repkového oleja
maslo na potretie plechu
300 g kyslej smotany (Creme Vega Dr. Oetker)
2 pl kryštálového cukru
2 pl rastlinného mlieka
jahody
Ingrediencie
900 ml rastlinného mlieka (sójové, mandľové, kokosové)
3 balenia Créme Olé čokoláda Dr. Oetker alebo klasického čokoládového pudingu
200 g polohrubej múky + na vysypanie plechu
90 g práškového cukru
12 g kypriaceho prášku
50 g kakaa + na posypanie
1 štipka soli
200 g repkového oleja
maslo na potretie plechu
300 g kyslej smotany (Creme Vega Dr. Oetker)
2 pl kryštálového cukru
2 pl rastlinného mlieka
jahody
Pokyny
Notes
(Visited 55 times, 1 visits today)