1 štvrť cibule
4 strúčiky cesnaku
2 stonky zeleru (voliteľné)
2 mrkvy
800 g celých lúpaných rajčín (2 konzervy)
350 g bezvaječných linguine/ tagliatelle
300 g uvarenej šošovice (1 konzerva Bonduelle)
100 g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
15 g čerstvej bazalky
10 g hladkolistej petržlenovej vňate
2 pl olivového oleja
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
2 čl sušeného tymiánu
2 čl sušeného oregána
½ čl drtených čili papričiek
1 čl soli
1 štipka čierneho korenia
Ingrediencie
1 štvrť cibule
4 strúčiky cesnaku
2 stonky zeleru (voliteľné)
2 mrkvy
800 g celých lúpaných rajčín (2 konzervy)
350 g bezvaječných linguine/ tagliatelle
300 g uvarenej šošovice (1 konzerva Bonduelle)
100 g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
15 g čerstvej bazalky
10 g hladkolistej petržlenovej vňate
2 pl olivového oleja
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
2 čl sušeného tymiánu
2 čl sušeného oregána
½ čl drtených čili papričiek
1 čl soli
1 štipka čierneho korenia
Pokyny
Notes
(Visited 25 times, 1 visits today)