Vegan boloňské cestoviny so šošovicou

Počet porcií4 porcie
Čas prípravy15 min.Čas varenia1 hod.Celkový čas1 hod. 15 min.
 1 štvrť cibule
 4 strúčiky cesnaku
 2 stonky zeleru (voliteľné)
 2 mrkvy
 800 g celých lúpaných rajčín (2 konzervy)
 350 g bezvaječných linguine/ tagliatelle
 300 g uvarenej šošovice (1 konzerva Bonduelle)
 100 g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
 15 g čerstvej bazalky
 10 g hladkolistej petržlenovej vňate
 2 pl olivového oleja
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 2 čl sušeného tymiánu
 2 čl sušeného oregána
 ½ čl drtených čili papričiek
 1 čl soli
 1 štipka čierneho korenia
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 1 štvrť cibule
 4 strúčiky cesnaku
 2 stonky zeleru (voliteľné)
 2 mrkvy
 800 g celých lúpaných rajčín (2 konzervy)
 350 g bezvaječných linguine/ tagliatelle
 300 g uvarenej šošovice (1 konzerva Bonduelle)
 100 g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
 15 g čerstvej bazalky
 10 g hladkolistej petržlenovej vňate
 2 pl olivového oleja
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 2 čl sušeného tymiánu
 2 čl sušeného oregána
 ½ čl drtených čili papričiek
 1 čl soli
 1 štipka čierneho korenia

Pokyny

Notes

Vegan boloňské cestoviny so šošovicou
(Visited 25 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *