Cesto:
200 g hladkej múky
250 g mandľového mlieka (Body&Future)
90 g cukru
50 g slnečnicového oleja
6 g kypriaceho prášku
2 ČL jablčného octu
½ ČL soli
¼ ČL mletej vanilky (voliteľné)
Čokoládový puding:
400 ml mandľového mlieka (Body&Future)
80 g horkej 70% čokolády
2 PL kakaa
2 PL kukuričného škrobu
2 PL kryštálového cukru
Jahodový krém:
150 g rastlinnej smotany (Dr.Oetker Creme Vega)
10 g mrazom sušených jahôd
1 PL kryštálového cukru
1 PL mandľového mlieka
Ingrediencie
Cesto:
200 g hladkej múky
250 g mandľového mlieka (Body&Future)
90 g cukru
50 g slnečnicového oleja
6 g kypriaceho prášku
2 ČL jablčného octu
½ ČL soli
¼ ČL mletej vanilky (voliteľné)
Čokoládový puding:
400 ml mandľového mlieka (Body&Future)
80 g horkej 70% čokolády
2 PL kakaa
2 PL kukuričného škrobu
2 PL kryštálového cukru
Jahodový krém:
150 g rastlinnej smotany (Dr.Oetker Creme Vega)
10 g mrazom sušených jahôd
1 PL kryštálového cukru
1 PL mandľového mlieka
Pokyny
Notes
(Visited 597 times, 1 visits today)