Rizoto s pestom z medvedieho cesnaku a tempehom

Počet porcií2 porcie
Celkový čas40 min.
 250 g arborio ryže
 200 g šampiňónov
 100 g údeného tempehu
 80 g pesta z medvedieho cesnaku
 2 PL olivového oleja
 1 l zeleninového vývaru
 100 ml bieleho vína (voliteľné)
 1 štvrť červená cibuľa alebo šalotka
 3 kusy strúčikov cesnaku
 štipka soli
 štipka čierneho korenia
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 250 g arborio ryže
 200 g šampiňónov
 100 g údeného tempehu
 80 g pesta z medvedieho cesnaku
 2 PL olivového oleja
 1 l zeleninového vývaru
 100 ml bieleho vína (voliteľné)
 1 štvrť červená cibuľa alebo šalotka
 3 kusy strúčikov cesnaku
 štipka soli
 štipka čierneho korenia

Pokyny

Notes

Rizoto s pestom z medvedieho cesnaku a tempehom
(Visited 68 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *