Vegan čokoládová zmrzlina z aquafaby

Počet porcií8 porcií
Čas prípravy20 min.Celkový čas3 hod.
 180 g aquafaby
 1 ČL citrónovej šťavy
 ¼ ČL guarovej/xantanovej gumyvoliteľné
 1 ČL vanilkovej pasty/ mletej vanilky alebo 1/2 vanilkového lusku či vanilkový cukor (nie vanilkovú arómu!)
 120 g horkej 70% čokolády
 ¼ ČL jedlej sódy
 70 g kryštálového cukru
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 180 g aquafaby
 1 ČL citrónovej šťavy
 ¼ ČL guarovej/xantanovej gumyvoliteľné
 1 ČL vanilkovej pasty/ mletej vanilky alebo 1/2 vanilkového lusku či vanilkový cukor (nie vanilkovú arómu!)
 120 g horkej 70% čokolády
 ¼ ČL jedlej sódy
 70 g kryštálového cukru

Pokyny

Notes

Vegan čokoládová zmrzlina z aquafaby
(Visited 21 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *