Vegan kysnuté buchty s tvarohom

Počet porcií30 porcií
Čas prípravy1 hod. 30 min.Čas varenia20 min.Celkový čas1 hod. 50 min.
 500 g hladkej pšeničnej múky ( alebo špaldovej)
 250 ml rastlinného mlieka (sójové či mandlové)(250-300 ml)
 20 g čerstvého droždia
 110 g rastlinného masla (alsan, naturli) alebo oleja (repkový)(50g+60g)
 50 g cukru
 štipka mletej vanilky alebo 1ČL vanilkovej pasty
 štipka soli
 kôra z jedného (bio) citróna
 marhuľový džem
 2 PL rumu
 1 PL horúcej vody
 múčkový cukor na poprášenie
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 500 g hladkej pšeničnej múky ( alebo špaldovej)
 250 ml rastlinného mlieka (sójové či mandlové)(250-300 ml)
 20 g čerstvého droždia
 110 g rastlinného masla (alsan, naturli) alebo oleja (repkový)(50g+60g)
 50 g cukru
 štipka mletej vanilky alebo 1ČL vanilkovej pasty
 štipka soli
 kôra z jedného (bio) citróna
 marhuľový džem
 2 PL rumu
 1 PL horúcej vody
 múčkový cukor na poprášenie

Pokyny

Notes

Vegan kysnuté buchty s tvarohom
(Visited 144 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *