Vegan jablková galetka so škoricou

Počet porcií8 porcií
Čas prípravy1 hod.Čas varenia30 min.Celkový čas1 hod. 30 min.
 280 g hladkej pšeničnej (alebo špaldovej) múky
 2 PL kokosového cukru
 ½ ČL soľ
 75 ml studenej vody
 30 ml jablčného octu
 90 g rastlinného masla (mandľového Nemasla, rastlinná Palma, Alsan)
 1 PL rastlinného mlieka (sladeného alebo dosladiť)
 2 kusy jabĺk (300g)
Škoricová poleva (nepovinné)
 15 g rastlinného maslaAlsan Bio, Naturli
 ½ ČL datľového sirupu
 citrónová kôra z polovice menšieho bio citróna
 ¼ ČL škorice
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 280 g hladkej pšeničnej (alebo špaldovej) múky
 2 PL kokosového cukru
 ½ ČL soľ
 75 ml studenej vody
 30 ml jablčného octu
 90 g rastlinného masla (mandľového Nemasla, rastlinná Palma, Alsan)
 1 PL rastlinného mlieka (sladeného alebo dosladiť)
 2 kusy jabĺk (300g)
Škoricová poleva (nepovinné)
 15 g rastlinného maslaAlsan Bio, Naturli
 ½ ČL datľového sirupu
 citrónová kôra z polovice menšieho bio citróna
 ¼ ČL škorice

Pokyny

Notes

Vegan jablková galetka so škoricou
(Visited 859 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *