280 g hladkej pšeničnej (alebo špaldovej) múky
2 PL kokosového cukru
½ ČL soľ
75 ml studenej vody
30 ml jablčného octu
90 g rastlinného masla (mandľového Nemasla, rastlinná Palma, Alsan)
1 PL rastlinného mlieka (sladeného alebo dosladiť)
2 kusy jabĺk (300g)
Škoricová poleva (nepovinné)
15 g rastlinného maslaAlsan Bio, Naturli
½ ČL datľového sirupu
citrónová kôra z polovice menšieho bio citróna
¼ ČL škorice
Ingrediencie
280 g hladkej pšeničnej (alebo špaldovej) múky
2 PL kokosového cukru
½ ČL soľ
75 ml studenej vody
30 ml jablčného octu
90 g rastlinného masla (mandľového Nemasla, rastlinná Palma, Alsan)
1 PL rastlinného mlieka (sladeného alebo dosladiť)
2 kusy jabĺk (300g)
Škoricová poleva (nepovinné)
15 g rastlinného maslaAlsan Bio, Naturli
½ ČL datľového sirupu
citrónová kôra z polovice menšieho bio citróna
¼ ČL škorice
Pokyny
Notes
(Visited 859 times, 1 visits today)