Vegan hokkaido polievka s muškátovým orieškom

Počet porcií4 porcie
Čas varenia30 min.Celkový čas30 min.
 700 g hokkaido tekvice
 300 g zemiakov bez šupky
 1 PL olivového oleja
 1 štvrť červená cibuľa (60g)
 1 štvrť strúčik cesnaku (8g)
 1 l zeleninového vývaru
 1,50 ČL ČL tymiánu
 1,50 ČL drvenej rasce
 1 ČL soli
 ½ ČL muškátového orieška
 ¼ ČL čierneho korenia
 1 štvrť citrón (30ml)
 tekvicové semienka
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 700 g hokkaido tekvice
 300 g zemiakov bez šupky
 1 PL olivového oleja
 1 štvrť červená cibuľa (60g)
 1 štvrť strúčik cesnaku (8g)
 1 l zeleninového vývaru
 1,50 ČL ČL tymiánu
 1,50 ČL drvenej rasce
 1 ČL soli
 ½ ČL muškátového orieška
 ¼ ČL čierneho korenia
 1 štvrť citrón (30ml)
 tekvicové semienka

Pokyny

Notes

Vegan hokkaido polievka s muškátovým orieškom
(Visited 100 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *