Demikát – Bryndzová polievka (vegan)
Archives Slovenská kuchyňa
Chlieb vo vajíčku
Chlieb vo vajíčku
Čierny princ
Čierny princ
Vegan med
Vegan med
Vegan medovníky plnené lekvárom
Vegan medovníky plnené lekvárom
Menší chlieb
Menší chlieb
Chlieb
Chlieb
Rajčinový aspik à la caprese
Rajčinový aspik à la caprese
Banány v čokoláde
Banány v čokoláde
Šuhajdy
Šuhajdy
Vegan jablkové pité
Vegan jablkové pité
Vegan Horalky
Vegan Horalky
Vegan strukový prívarok
Domáci prívarok z fazuľových strukov je slovenskou klasikou. Vegan strukový prívarok odporúčam z domácich luskov, tak chutí najlepšie.
Marhuľové guľky
Vegan marhuľové guľky zo zemiakového cesta a s makom patria k letným prázdninám u babičky. Tu je náš rodinný a tradičný recept.
Mrkvový džem – falošný marhuľovo mangový džem
Mrkvový džem je taký malý zázrak. Chutí totiž viac ako marhuľovo mangový džem. Preto ho môžete použiť namiesto marhuľového džemu.
Vegan rebarborová bublanina
Domáca vegan rebarborová bublanina, ktorá je na nerozoznanie od klasickej bublaniny. Sťavnatá a nadýchaná, s kyslou rebarborou či jahodami.
Vegan reďkovková nátierka s „tvarohom“
Ak mám doma biele tofu a zeleninu, nátierka je za pár minút hotová aj zjedená. Tak vznikla aj skvelá vegan reďkovková nátierka s tvarohom.
Vegan syrová roláda s paprikou
Vegan syrová roláda nemie chýbať na Veľkú noc či iné sviatky na žiadnom stole. Ani na tom vegánskom. Tento jednoduchý recept všetkých nadchne!