"Mäso":
100 g sójového granulátu
30 g sójovej omáčky
30 g repkového oleja
15 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
½ čl sušeného cesnaku
½ čl sušenej cibule
½ čl oregána
½ čl údenej papriky
voda podľa potreby
soľ a čierne korenie
kvapka tekutého dymu (voliteľné)
Ragú:
200 g baklažánu (prípadne mix mrkva, cuketa či stonkový zeler)
1 čl soli
3 pl olivového oleja
1 červená cibuľa
½ čl tekutého dymu (voliteľné)alebo podľa chuti
3 strúčiky cesnaku
800 g celých lupaných rajčín (2 konzervy)
140 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
1 čl oregána
1 čl tymiánu
1 čl rozmarínu
1 štipka čierneho korenia
15 g čerstvej bazalky
250 g bezvaječných lasagní
100 g raslinného syra
rajčiny
Bešamel
50 g rastlinného masla / oleja
50 g hladkej pšeničnej múky
500 ml rastlinného mlieka
1/4 ČL muškátového oriešku
2 PL lahôdkového droždia
1 ČL soli
štipku čierneho korenia
Ingrediencie
"Mäso":
100 g sójového granulátu
30 g sójovej omáčky
30 g repkového oleja
15 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
½ čl sušeného cesnaku
½ čl sušenej cibule
½ čl oregána
½ čl údenej papriky
voda podľa potreby
soľ a čierne korenie
kvapka tekutého dymu (voliteľné)
Ragú:
200 g baklažánu (prípadne mix mrkva, cuketa či stonkový zeler)
1 čl soli
3 pl olivového oleja
1 červená cibuľa
½ čl tekutého dymu (voliteľné)alebo podľa chuti
3 strúčiky cesnaku
800 g celých lupaných rajčín (2 konzervy)
140 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
1 čl oregána
1 čl tymiánu
1 čl rozmarínu
1 štipka čierneho korenia
15 g čerstvej bazalky
250 g bezvaječných lasagní
100 g raslinného syra
rajčiny
Bešamel
50 g rastlinného masla / oleja
50 g hladkej pšeničnej múky
500 ml rastlinného mlieka
1/4 ČL muškátového oriešku
2 PL lahôdkového droždia
1 ČL soli
štipku čierneho korenia
Pokyny
Notes
(Visited 210 times, 1 visits today)