"Mäso":
100 g sójového granulátu
30 g sójovej omáčky
30 g repkového oleja
15 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
½ ČL sušeného cesnaku
½ ČL sušenej cibule
½ ČL oregána
½ ČL údenej papriky
voda podľa potreby
soľ a čierne korenie
kvapka tekutého dymu (voliteľné)
Ragú:
200 g baklažánu (prípadne mix mrkva, cuketa či stonkový zeler)
1 ČL soli
3 PL olivového oleja
1 červená cibuľa
½ ČL tekutého dymu (voliteľné)alebo podľa chuti
3 strúčiky cesnaku
800 g celých lupaných rajčín (2 konzervy)
140 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
1 ČL oregána
1 ČL tymiánu
1 ČL rozmarínu
1 štipka čierneho korenia
15 g čerstvej bazalky
250 g bezvaječných lasagní
100 g raslinného syra
rajčiny
Bešamel
50 g rastlinného masla / oleja
50 g hladkej pšeničnej múky
500 ml rastlinného mlieka
1/4 ČL muškátového oriešku
2 PL lahôdkového droždia
1 ČL soli
štipku čierneho korenia
Ingrediencie
"Mäso":
100 g sójového granulátu
30 g sójovej omáčky
30 g repkového oleja
15 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
½ ČL sušeného cesnaku
½ ČL sušenej cibule
½ ČL oregána
½ ČL údenej papriky
voda podľa potreby
soľ a čierne korenie
kvapka tekutého dymu (voliteľné)
Ragú:
200 g baklažánu (prípadne mix mrkva, cuketa či stonkový zeler)
1 ČL soli
3 PL olivového oleja
1 červená cibuľa
½ ČL tekutého dymu (voliteľné)alebo podľa chuti
3 strúčiky cesnaku
800 g celých lupaných rajčín (2 konzervy)
140 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
1 ČL oregána
1 ČL tymiánu
1 ČL rozmarínu
1 štipka čierneho korenia
15 g čerstvej bazalky
250 g bezvaječných lasagní
100 g raslinného syra
rajčiny
Bešamel
50 g rastlinného masla / oleja
50 g hladkej pšeničnej múky
500 ml rastlinného mlieka
1/4 ČL muškátového oriešku
2 PL lahôdkového droždia
1 ČL soli
štipku čierneho korenia
Pokyny
Notes
(Visited 210 times, 1 visits today)