Vegan lasagne s baklažánom

Počet porcií4 porcie
Čas prípravy1 hod.Čas varenia45 min.Celkový čas1 hod. 45 min.
"Mäso":
 100 g sójového granulátu
 30 g sójovej omáčky
 30 g repkového oleja
 15 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 ½ ČL sušeného cesnaku
 ½ ČL sušenej cibule
 ½ ČL oregána
 ½ ČL údenej papriky
 voda podľa potreby
 soľ a čierne korenie
 kvapka tekutého dymu (voliteľné)
Ragú:
 200 g baklažánu (prípadne mix mrkva, cuketa či stonkový zeler)
 1 ČL soli
 3 PL olivového oleja
 1 červená cibuľa
 ½ ČL tekutého dymu (voliteľné)alebo podľa chuti
 3 strúčiky cesnaku
 800 g celých lupaných rajčín (2 konzervy)
 140 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 1 ČL oregána
 1 ČL tymiánu
 1 ČL rozmarínu
 1 štipka čierneho korenia
 15 g čerstvej bazalky
 250 g bezvaječných lasagní
 100 g raslinného syra
 rajčiny
Bešamel
 50 g rastlinného masla / oleja
 50 g hladkej pšeničnej múky
 500 ml rastlinného mlieka
 1/4 ČL muškátového oriešku
 2 PL lahôdkového droždia
 1 ČL soli
 štipku čierneho korenia
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

"Mäso":
 100 g sójového granulátu
 30 g sójovej omáčky
 30 g repkového oleja
 15 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 ½ ČL sušeného cesnaku
 ½ ČL sušenej cibule
 ½ ČL oregána
 ½ ČL údenej papriky
 voda podľa potreby
 soľ a čierne korenie
 kvapka tekutého dymu (voliteľné)
Ragú:
 200 g baklažánu (prípadne mix mrkva, cuketa či stonkový zeler)
 1 ČL soli
 3 PL olivového oleja
 1 červená cibuľa
 ½ ČL tekutého dymu (voliteľné)alebo podľa chuti
 3 strúčiky cesnaku
 800 g celých lupaných rajčín (2 konzervy)
 140 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 1 ČL oregána
 1 ČL tymiánu
 1 ČL rozmarínu
 1 štipka čierneho korenia
 15 g čerstvej bazalky
 250 g bezvaječných lasagní
 100 g raslinného syra
 rajčiny
Bešamel
 50 g rastlinného masla / oleja
 50 g hladkej pšeničnej múky
 500 ml rastlinného mlieka
 1/4 ČL muškátového oriešku
 2 PL lahôdkového droždia
 1 ČL soli
 štipku čierneho korenia

Pokyny

Notes

Vegan lasagne s baklažánom
(Visited 210 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *