190 g údeného tempehu
400 g čerstvých udon rezancov (polovičné množstvo ak máte suché rezance)
60 ml tahini
120 ml zeleninového vývaru (alebo teplej vody)
2 PL octu - ideálne ryžového
1 PL sójovej omáčky
1 PL tekutého sladidla (datľový sirup)
1 ČL sezamového oleja
štipka čili, čili oleja alebo omáčky (voliteľné)
šťava z jedného citróna (voliteľné)
1 strúčik cesnaku
1 PL 1PL oleja
1 jarná cibuľky
1cm kúsok zázvoru
hrsť arašidov
1 ks mrkva
hrsť fialovej kapusty
½ ks šalátovej uhorky
čerstvý koriander (voliteľné)
Ingrediencie
190 g údeného tempehu
400 g čerstvých udon rezancov (polovičné množstvo ak máte suché rezance)
60 ml tahini
120 ml zeleninového vývaru (alebo teplej vody)
2 PL octu - ideálne ryžového
1 PL sójovej omáčky
1 PL tekutého sladidla (datľový sirup)
1 ČL sezamového oleja
štipka čili, čili oleja alebo omáčky (voliteľné)
šťava z jedného citróna (voliteľné)
1 strúčik cesnaku
1 PL 1PL oleja
1 jarná cibuľky
1cm kúsok zázvoru
hrsť arašidov
1 ks mrkva
hrsť fialovej kapusty
½ ks šalátovej uhorky
čerstvý koriander (voliteľné)
Pokyny
Notes
(Visited 1 093 times, 1 visits today)