Horčica môže byť príjemným oživením k zelenine, ak máte naozaj radi horčinu. Lebo raw horčica má naozaj silu! Tu nájdete náš recept.
Na takýto pohárik horčice potrebujeme:
– 50 gramov horčičného semienka
– citrón
– agáve sirup
– vodu
Semienka na noc namočíme, potom prepláchneme a necháme asi dva dni naklíčiť. Už naklíčené semienka, šťavu s citróna, agáve a vodu spolu rozmixujeme. Množstvá pridávame podľa konzistencie a podľa našej chuti. A voila máme raw horčicu, ktorá nikoho nenechá na pochybách, že si svoje meno zaslúži.
A raw horčica sa nám osvedčila spolu s raw krekrami s jednozrnky ala obložená žemľa. Ich prípravu nájdete v recepte na našu raw pizzu, ktorá sa s jednozrnky dá ľahko vyčarovať.
Pingback: Raw Klobáska - Raw Mother&Daughter
Pingback: Raw recept: Tortily s Guacamole, kôprovým a horčicovým dipom - Raw Mother&Daughter
to vyzkouším…
Ahoj,
Rád by som sa opýtal v čom alebo ako nechávaš naklíčiť semienka? Veľmi rád by som vyskúšal tento recept.
Ďakujem
Ahoj, klicim v naklicovacom pohári so sieťkou alebo obyčajne v jemnom sitku. Najskor necham semienka namocené a potom uz len na sitku pravidelne zamievam aby boli mokré :)